Nya bilder hem!

Nu håller jag på att klicka hem lite nya bilder som ska bli framkallade, gjorde det i våras också och det är mycket roligare att ha allt på kort än att ha det i datorn. Funderar på att köpa en stor ram och göra kollage i den.


det visste ni inte! , eller?

Saker ni kanske inte visste om mig.

-
 Måste alltid ha tops, beroende av att peta öronen!
- Jag har varit, och känner att jag börjar komma tillbaka till min onormala rengöring i min mun. Jag borstar tänderna som vanligt, sedan med salt, och sen med tandkräm igen. Tungskrapa, tandtråd och munskölj.
- Jag är rejält bortskämd
- Riktig känslig person. Gråter för lätt ibland.
- Min katt är mitt allt, pratar med henne om allt dagligen.
- Kontorllbehov, måste veta vad alla gör. Om mamma och kristina är hemma, måste jag hålla koll om de kollar på tv,sitter vid datorn, pratar i telefon eller vad som helst. Är jag hos någon kompis eller bara är borta, kollar jag alltid vad alla gör som är runt om kring mig.

Nu kommer jag inte på någe mera som jag gör, haha!



Men oftast så är jag en jätteglad och positiv tjej! :D

5 liter sköljmedel

Godmorgon på er!

Nu har jag käkat frukost, borstat gaddarna och startat en tvättmaskin! När jag skulle göra det så såg jag att mamma hade köpt en enorm flaska/dunk med sköljmedel. Haha, hon sa det igår men trodde verkligen inte att den skulle vara så stor. Och samma sak tvättmedlet också skitstor låda. Hon köper det på Axfood tror jag.

Idag ska jag inte göra så mycket, blir nog att tvätta mina kläder så det är klart till nästa vecka när jag börjar jobba eftersom att jag kommer hem så sent så blir det att jag inte hinner tvätta för då kommer jag så sent i säng. Annars blir det inte så  mycket mera som händer, är ensam hemma mamma jobbar och Kristina är på fritids. Men ikväll så ska vi byta ben på min säng, perfekt! :D


TRESemme





Ett tips på bra Schampoo och balsam! TRESemme, det luktar riktigt gott och håret blir RIKTIGT lent.- mina hårtoppar har blivit slitna sen jag har börjat plattat mitt hår nästan varannan dag. Och jag har provat ganska så många olika produkter för att skydda det och att mina toppar ska bli mjuka igen men inget har funkat. Så jag köpte det här idag, och det hjälpte. Redan efter första gången jag använde det. Vart riktigt nöjd! :)


Vad gör man inte?

När jag och Martin hade varit tillsammans lite mera än 2 månader fick jag hans armband, han ville att jag skulle bära det för att visa att jag var hans. Jag vart så lycklig och rörd, det var så fint allt det han sa. Trodde aldrig att jag skulle få höra det av någon kille. Jag har aldrig tagit av mig det armbandet bara vid tillfällen som när jag har solat solarium eller badat, aldrig tappat det som han har gjort flera gånger. Vi snackade om det igår. Men så idag när vi var i Valbo, skulle jag gå på toa. Jag gjorde det jag skulle, kissa, och så när jag var klar så skulle jag torka mig som alla gör  haha så hörde jag att de lät som om att jag tappade något och kände samtidigt att det vart tomt på min arm.. Armbandet gick sönder och jag tappade det i toaletten! Jag kollade ner i toaletten men jag såg det inte. Tänkte, vafan ska jag göra? Om det hade varit mitt armband som jag köpt själv, hade jag struntat i det. Men eftersom att jag fick det av den jag älskar mest av allt så hämtade jag det. Jag stack alltså ner handen i toaletten, som jag hade kissat i. Jag kunde självklart inte spola... Men jag fann det! Jag vart galet glad. Haha, trodde aldrig att jag skulle kunna göra något sådant!



Ska gå till en smyckeaffär och fråga om de kan laga det så fort som möjligt! <3

Hos älsklingen

Nu ska jag snart gå och sova, vänta på att älsklingen ska komma hem! Men först tänkte jag läsa lite, det blir "band av blod" den är verkligen riktigt bra! Handlar om en mamma som gör allt för att få tillbaka sin dotter som blev kidnappan en dag när de var ute och fotograferade. Riktigt hemsk är den, men ändå riktigt bra.

Godnatt på er!



Haha, vet inte om jag fick ladda upp de här bilderna för älsklingen men gör det ändå! hahah. -typiskt- mig och martin bilder xD


Snart är det dags igen

Dags igen att åka till praktiken, love it. Idag så har jag min nya klänning på mig, lockade till håret litegrann också. Men måste öva på att locka det i bak också! Ser ju konstigt ut annars haha. Men men,det får duga.
Idag kanske jag ska sluta tidigare, men beror på om jag har lust att göra det eller inte.

Ikväll blir det mys med familjen, käka lite godis och sånt. Sen i morgon åker jag till älsklingen och myser tills på tisdag! :)

Ha det bra. Kanske bloggar ikväll.






Visst är min klänning fin? :)

skönt med lov

I morgon får vi lov! Så himla skönt det ska bli. En vecka att bara ta det lugnt och vila på. Men om jag endå hade ett jobb så skulle jag vara överlycklig av det! Vill verkligen jobba och tjäna pengar. Men nu när jag inte har det så får jag njuta av en veckas ledighet. Ska vara med älsklingen och träna mest och ta det lugnt. Kommer att sakna praktiken lite, och tycka att det är synd att jag bara har en vecka kvar där. Jag trivs ju så bra där! SUPERBRA. Det har jag även sagt till dom, att jag trivs där och att de är så otroligt snälla och gulliga. Man känner sej inte utanför, att man är i vägen, jobbig eller något sånt. Vill man fråga något så kan man och de tycker inte att man är jobbig eller nånting, och det är så otroligt skönt att känna så.

Nu ska jag gå och kolla lite på tv,sen ska jag gå och lägga mig.

Godnatt!


Tisdag kväll

Wohow! Jag shoppade idag, det vart en kjol, stickad tröja och en gammeldagsrosa klänning! Gad, jag vart jättenöjd med allting. Allt gick på 650 kr ungifär, och jag ska nog köpa lite mera men inte än. Det var tack vare mina underbara arbetskamrater som jag köpte dom! Deras tycke och allt, och att de var ärliga om jag verkligen passade eller inte. Så i morgon ska jag ha min kjol, svart långt linne och så stickade tröjan, och så blir det antingen leggings eller svarta strumpbyxor.

Efter att jag hade jobbat klart och shoppat klart så åkte jag hem, då vart det träning och så käkade jag lite fil och flingor till middag. Och så glass sen... snacka om ångest?! Men i morgon blir det dubbelträning och INGEN glass haha.  Nu är det snart dags för mig att soova, ska bli riktigt skönt! Älskar att sova. Bäst är det att sova med den man älskar :)<3 Det får jag göra på löööördag! <3



SAKNAR! <3

Måndag morgon

Godmorgon på er, nu är det en ny vecka igen. Tiden går så jäkla fort tycker jag.
Snart ska jag dra till bussen, verkar som om att det är de enda som jag skriver i min blogg.. Tråkmåns, i know.

Men i helgen var jag hos älskling, eller lördag - söndag var jag där. Riktigt mys, vi kollade lite på film, och myste. Och sen så hände en pinsam grej.. Jag är jättedålig med kor och sånt, och han har ju det hemma hos sej.. och så säger hans syster att kor har horn , jag ba vaa? är det inte tjurar som har de ;o HAHA xD guud.. martin och hans syster skratta. Samtidigt så tog Martin upp att jag hade sagt att hans kor skulle få föl.. och det är sant att jag har sagt det! Men jag sa bara fel, visste att de får kalvar. Hahah. Kul var det iaf!

Nu måste jag kila! Nu fick ni höra lite mera än att jag bara skulle till bussen ;)

PUSS

såhär ser jag ut idag :D :


Så himla vacker hon är

Jordan Sparks,visst är hon vacker?

 

Gud så härligt med helg!

Nu  har jag kommit hem, käkat middag som blev sallad med kyckling och räkor. Och så har jag börjat tvättat litegrann,det behövs ju alltid! längtar till nästa fredag, då ska jag STORshoppa! Ojoj vad jag längtar. Men det är en vecka kvar!
En hel underbar vecka måste jag säga, för i morgon ska jag träffa älsklingen, ska vara där tills på söndag. Sen blir det praktik, och jag trivs ju så galet bra där! Och veckan kommer gå superfort, och sen är det lov en vecka!

Just nu så sitter jag och äter lite mumsig vit toblerone, och dricker lite vatten faktiskt. Vatten är godast till choklad. Eller fan, cola är nog bäst. mmuuummms! det ska jag fixa sen.

Nu är min älskling i stockholm, ska på konsert med två av hans kompisar. De ska kolla på Bring me the horizon? Tror det stavas så. Skrikmusik alltså. I hope they like it
!

Nää nu ska jag titta tv tänkte jag! Skriver kanske några rader sen.

Puss


DET ÄR FREDAG

Nu är det fredag, har firat det med att tagit en bit vittoblerone. Mums. Nu, snart så ska jag åka till praktiken. Jag trivs bara bättre och bättre!
Men igår så gjorde jag två tabbar, jag hade klackskor.. en hel dag? Jag  hade ont i rygg och fötter - gör aldrig om det. Sen, så skulle jag åka hiss ner - själv - och hämta posten. Vägen ner gick allting galant, men inte upp. Hissen bara stod stilla, fick inte upp dörren först så jag tröck på alla knappar haha. Sen så hittade jag en kille som sa att hissen kan gå sönder IBLAND och sjävlklart när jag skulle åka... -.- så fick ta trapporna haha. Jag garva när jag kom tillbaka. Så när Sylvia skulle ner, följde jag med för hon vart lite rädd och det förstår jag! haha.

Ja, mycket ska man vara med om. Idag är jag så jävla trött, så jag har suttit i typ 10 minuter och skrattat åt mig sjävl för jag har tagit kort med min cam och då kan man ju göra olika saker med bilden så man blir skruvad eller så HAHA. Ja inte fan blir man snygg..:)







Haha ni får se tre av dom.. och så ska ni få se en bild när både bildne och jag är vanlig xD




Nu måste jag kila!
puss


Nu far jag

Nu  måste jag kila till bussen!
Puss


Stolt för den jag är idag

Tänkte på en sak igår innan jag somnade..
För två år sedan var jag en skitunge, jag störade mig mot lärare och skrek mot dom och var bara otrevlig. Var inte snäll alls. Respekterade eller accepterade ingen. Jag mobbade, struntade i de som satt ensamma och sa att de va mobboffer eller något annat. Jag var "killig" i min klädsel. Brydde mig inte om något, struntade i skolan för de mesta.
Är så jäkla glad över att jag inte är sån längre. Jag mobbar inte någon längre, man ska respektera och acceptera människor. Jag struntar inte i skolan längre, jag skriker inte åt lärare och kallar dom saker. Jag vill inte att någon ska sitta ensam på rasterna, och kallar dom verkligen inte för mobboffer. Nu klär jag mig inte "killigt" längre heller. Tack vare min familj, vänner och Martin som jag är den personen jag är idag. Tack att ni har funnits där för mig när jag bara har struntat i allt och inte mått bra alls.
Jag älskar er! <3


Mormor på besök!

Mamma är och åker Ålandsbåt med Lasse, och då är mormor här hos mig och syster. Tycker att det vart bra så efter allt som har hänt. Och det känns tryggare när hon är här, än om jag vore själv i stora huset. Älskar min mormor! Hon är bäst :) <3 Hoppas mamma hittade parfymen som hon skulle köpa åt mig, hihi längtar tills hon kommer hem i morgon. - dock inte bara efter parfymen.. ^^

Nu blir det sängen för min del, ska läsa lite sen sooooova såå skönt! :D

Godnatt puss



Träffade denna sötisen på bussen :D


Nytt till håret

Jahopp, ännu en dag på praktiken avklarad. Idag gick allting mycket bättre, jag gjorde samma sak som igår. Men det var endå kuul! Älskar personalen där, de är glada och trevliga. Man kan skämta med varann. Det är så himla nice att vara där. Vill ha jobb där. Ska söka om det i morgon tror jag.
Jag fick sluta en haltimme tidigare idag,så jag gick och köpte nytt till mitt hår. En spray som skyddar håret när jag plattar det så mycket! Någon som vet om det funkar bra? :)

I morgon ska jag, Carro, Frida och Linda käka på Cupido på lunchen! Kanse blir någon mer, hoppas på det. Men först så ska jag gå och göra synundersökning hos optikern, fick nämligen tid idag vilket var riktigt bra. Så måste komma ihåg att lägga ner legitimation i väskan ikväll och ta ut pengar i morgon.

Nu ska jag träna, blir gympapass idag. Skriver senare (;



HAHA just ja måste berätta vad som hände idag!
Jag skulle hänga upp nya tröjor som hade kommit in, och det vart ganska fullt på ställningen så jag tänkte att jag frågar om allt ska på. Så jag sa såhär: Ska jag trycka på allt?
HAHAHA snacka om att jag misstolkade det där TOTALT, men jag sa ingenting just då men jag TÄNKTE deståmera hahaha. Så på bussen när jag träffade Jossa så började jag asgarva!


Nästan klar

Inatt sov jag riktigt bra! jag vaknade inte och det var inge kliande på mina ben.
Nu sitter jag och äter frukost, har plattat håret, sminkat mig och klätt mig. Idag blir det mörkblåa jeansleggings, svart linne och en vit kofta. Ska även ha mina nya stövlar och min kappa! :D

Undra vad jag får göra på praktiken idag?
Idag har jag ialla fall lunchlåda med mig så behöver inte gå till skolan, och jag tänkte gå till optikern idag på lunchen och beställa tid så jag får göra synundersökning till jag ska börja övningsköra.

Nu måste jag fixa det sista, så jag skriver när jag kommer hem.

Puss



Såå söta! <3

Hoppas på att jag får sova bättre inatt

Nu är jag sååå himla trött! Ska bli superskönt att sova, och hoppas på att kunna sova bättre nu i natt. Jag var nervös hela natten, det var nog därför jag vaknade hela tiden inatt. Men sen kliade det på mina ben! Det var riktigt jobbigt, ner på vaderna och på fötterna. Mamma tror att det kan vara att jag inte tål tvättmedlet, uscha.

Idag när jag tränade gjorde jag tre saker, jag satte klockan på 20 minuter. Först gjorde jag lite gympagrejs i 6 minuter, sen cyklade jag i 5 minuter, sen gick jag ut och joggade resten! Jag tycker om att jogga, har verkligen fastnat för det. Jag trodde inte att jag skulle våga det eftersom att det är så mörkt, men jag koncentrerade mig påpass mycket på joggningen att jag inte tänkte på det. Vilken är kanon ju!

Nu ska jag alldeles strax gå och sova. Ska bara prova jackan när mamma har sytt in den! Fick den av mami för någon månad sen men tyckte den var liiite för stor, så hon är snäll och fixar det ikväll. :)

Skriver i morgon, kanske innan jag åker till praktiken :)

Puss och godnatt!




första praktikdagen avklarad!

Jag trivs som fisken i vattnet på praktiken, det känns riktigt bra måste jag säga. Nu har jag vääldigt ont i rygg och fötter men det är något man får ta. Jag har larmat, avlarmat och packat upp varor idag. Blir nog samma i morgon också, men det är kul och tiden går fooort!

Nu är det dags för träning, det regnar och är kolsvart ute så jag träningscyklar idag.


Nu är jag klar!

Nu är jag redo att åka till praktiken! Jag har svarta leggings, ett vitt linne och så en beige tröja över. Det blir nog bra, och så har jag lockat håret vilket ni ser på bilderna nedanför :D vart jättenöjd med den höga sidan haha.
Jag är jättenervös, har typ inte kunnat sova inatt, haha vaknat flera gånger.. aja men det kommer nog gå bra!

Hörs när jag kommer hem!




Första dagen på praktiken ... i morgon(!)

Nu börjar jag att bli nervös över praktiken, undra hur det kommer att gå? Tänk om jag gör fel.. säger fel.. eller vad som helst? Om jag packar upp tröjor eller så, så kanske jag tappar de? Om jag står vid kassan .. tänk om jag bara trycker fel bara för att jag är nevös? .. GUUUD haha.
Nu måste jag sluta att tänka så, det kommer att gå bra!

Heja! :)

Nu ska jag gå och kolla på Mamma söker, och småprata med min mami.

Godnatt!

jag älskar dig


Godmorgon

Sov länge idag, till klockan elva och det är verkligen inte likt mig! Men aja, nu är jag vaken och har käkat frukost och duschat. Nu snart så ska jag börja platta håret, och så ska jag locka till det lite.. Ni får se sen på bilder! Ska nämligen på dop ikväll, min låtsatssysters barn ska döpas. Kanske kommer lite bilder därifrån när jag kommer hem, kommer nog hem ganska så sent. Vi ska bort till Knivsta, och det är 7 mil härifrån och dopet börjar 18.00.

Men men, nu ska jag fixa håret!

Det kallar jag träning

Pust!
Nu har jag precis kommit ifrån duschen, var ute och joggade innan. Vart 15 minuter, eftersom att jag är nybörjare. Pratade med min idrottslärare om det i torsdags. Det kändes riktigt bra! Svettades som fan, och det är vad jag vill också. Plus att jag hoppas att jag får lite träningsvärk i morgon i mina ben. Haha. Ska ut på måndag igen! Föresten så hinner jag i morgon med, ska ju inte bort förrens vid fem! Så ja, det kallar jag verkligen träning! Ska öka tiden mer och mer självklart :)

Nu ska jag smörja in mig med min bodylotion som luktar kokos, ringa älsklingen och sen blir det att ligga i soffan resten av kvällen.

Pusspuss


Bild från google


Tiden går så fort

Tiden går så fort när man är med någon man älskar och tycker om! Det är ju då tiden SKA gå sakta, så man hiner göra så mycket mycket mera. Eller hur? Nu har min älskling åkt hem och det var supermysigt igår! Först kollade vi på Idol med mamma och syster, sen gick vi och fixade oss, tände ljusen på mitt rum, myste och kollade lite på film :)

Nu snart så ska vi äta mat, det blir korvstråganoff och ris! Mumsigt. Ikväll när de börjat mörknat lite ska jag ut och jogga och sen styrketräna. Ska verkligen satsa på det här nu, och det är bra med att älsklingen börjat träna också så vi kan peppa varann! :D

Som jag har skrivit i något inlägg innan så ska jag börja sjunga mera också, och just precis det ska jag göra nu! Så vi hörs senare :)
Puss



Jag och älskling idag :*<3

Fredag äntligen

Har längtat så mycket tills idag, får ÄNTLIGEN träffa älsklingen! Har inte sett han sen förrea fredagen :/ buhu.. men nu få rjag iaf träffa han! Myspys, så jag kommer inte att skriva i min blogg mera idag, skriver i morgon efter att han har åkt hem :) För ikväll ska de mysas och pussas så mkt som möjligt!

Nu måste jag dra iväg till bussen, hörs på lördaag.

Puss


Fint väder ute

Det första jag såg när jag vaknade i morse va att solen sken! Riktigt fint, mellan trädena. Men aja, snart så ska jag åka till skolan, åker in till stan med mamsen. För då kan jag sätta mig i caféterian , ta en kaffe och plugga nån timme! Det blir perfekt, efter det så ska jag ha idrott, mkt kul kul sen blire prov.. dock inte lika kul men vi får se hur de går.

Min klädsel idag är svarta leggingsar och en svart klänning. Ska ha en svart munkis på de och min svarta sjal, haha. Allt var svart, utom min väska som är bruun. Kanske kan ta en helbild när jag kommer hem, kommer endå hem så tidigt idag.

Nu måste jag kila! Puss


Mamsen är så snäll

Fick JÄTTEgod choklad av mamsen idag när hon kom hem som jag ska ha till helgen! Smakade en liten bit, den smakar som aftereight, så en klar FEMMA till den.


plugg plugg plugg

Nu har jag hunnit pluggat, käkat pannkakor, pluggat igen och pratat med älsklingen i telefonen! Och nu är det dags att plugga igen, ska ju ha ett prov i morgon och ett på fredag. Men jag tror att det kommer att gå ganska så bra. Bara jag får G så är jag nöjd.

Jag vill verkligen igång och träna nu, men jag har blivit sjuk gång på gång.. gad -.- men på måndag måste de ha gått över, och då ska jag ut och jogga! Jappjapp, det ska jag. Tycker det är ganska kul faktiskt ;o hihi.


Bild på boken som jag pluggar i.. blää


Svenska

Sitter och har svenska just nu, ska leta efter vissa personer som är gamla ochj döa? haha vet inte. Men är klar nu, tack vare Michaela. Sen slutar jag, då ska jag hem och plugga som en tok! Så de blir alltså inte GQ ikväll heller :( men men.. måste ju klara skolan.

Hörs senare! Puss

Snart börjar skolan

Äntligen ska jag åka till skolan, tycker inte om att vara hemma ensam. Det finns liksom ingen att prata med då, haha. Men jag har sovmorgon idag börjar kvart i tolv, skönt. Jag har precis klätt på mig, vart ljusa jeans svart linne och min nya tröja! Den som är myysig. Tänkte ta kort, men vet inte om jag har så stor lust att göra det men vi får se.

Vad som händer idag är väl inte alltför mycket tror jag, har två lektioner i skolan och sen ska jag hem och plugga för vi har prov i morgon. Efter det så funderar jag på att träna litegrann, men bara styrka.

Nu ska jag fortsätta fixa mig, skriver innan jag åker!

Puss

Mörkare tider

Och jag gillar't! Jag älskar när det börjar bli lite kallare ute och mörkare på dagarna. Man kan tända ljus, och så kan man ha stora mysiga halsdukar! Det är så mysigt med hösten och vintern. Det enda negativa är att det är mörkt på morgonen och jag som går på landsvägen halvsju p åmorgonen, inte kul! Speciellt inte när det är dimma ute, och de snöar. Men bort med sånna tankar! Nu doftar det vanilj i mitt rum... muums :)

längtar till på fredag älskling <3<3
Gått en hel jävla vecka sen vi träffats då! Längtar längtaaaar! <3<3 massa myys :) <3 PUSS Älskar dig<3


Känner mig duktig nu

Nu har jag gjort klart två uppgifter till skolan, känns riktigt bra. Är klar med svenskan och en sak från miljö och säkerhet, hoppas båda lärarna tyckte det blev bra. Nu sitter jag med min tredje uppgift och det är att jag ska hitta ett bra ställe där man kan ha konferens, jag tog hagaslott. Det verkar superfint där! Så ska återgå till det arbetet snart, egentligen ska det vara klart i morgon men det kommer jag nog inte att hinna med men ska göra så gott jag kan. :)

Snart kommer mami hem, hatar att vara ensam hemma såhär. Tycker inte det är läskigt eller så, men jobbigt att man inte har någon att prata med så de ska verkligen bli skönt att gå till skolan i morn! Jag har sovmorgon då också till kvart i tolv! :D

Hörs senare

Tjao


Ny design

Nu är äntligen min design klar, en enkel men ändå ganska så snygg. Eller vad tycker ni? :)
Aja, den får duga sålänge! :D

Idag så känner jag mig mycket bättre, men ska ta en alvedon så det håller sej så. Snart ska jag kolla på lite webbtv tänkte jag, fastnade för svenska hollywood fruar så ska in där och kolla. Vill ju se alla avsnitt.
Jag har suttit här ett tag har gjort lite läxa, har en till att göra så är jag klar. Det enda som känns surt nu är att i morgon ska en redovisning vara klar.. på torsdag och fredag har jag prov och jag har inte kunnat plugga nånting :( .. hoppas verkligen att de går att ordna. Blir alltid sjuk JUST vid de tillfällen vi har prov. That's life huh?

Well well.. Tänkte ta ett kort på mig i webben så ni får se hur jag ser ut när jag är sjuk!


Visst ser jag sjuk ut? ;oo



<3

Natta och jaag :) <3


time to sleep

Det stämmer, dags att sova alldeles strax så man blir frisk någon gång. Kollade på Svenska Hollywood fruar nyss, hah asso snacka om att de är bortskämda. Ankan hon kunde inte sova på något hotell i Malmö för det var inte tillräckligt fräscht.. hallå? och så en annan hon kunde inte bestämma hus, asso de tredje huset hon såg va såååå jävla snyggt! Och världens största garderob och allt.. men det var inte hennes stil? Aja, man kanske blir så när man kan få vad man vill. :)

Längtar till på fredag när jag får träffa älsklingen! Då blir det bio mys och middag ute :* <3 PUSS PÅ DEJ ÄLSKLING<3
Saknar han så mycket nu, har inte träffats sen i fredags.. alltså så kan vi inte träffas på en vecka.. men bra ändå för vi smittar ändå varandra hela tiden. Min andra halva det är du <3


Nyss så laddade jag ner ett fotoprogram som heter PhotoScape, det verkar jätteroligt! Man kan göra fina ramar och allt :) hihi så det blir pyssel med det i morgon! :)



Kolla så fint man kan göra! :D Hihi, det är Tessi på bild :)

Godnatt!

Tack mamsen!

Idag när mamma kom hem efter att hon hade varit och jobbat hela dagen så fick jag en mysdress alltså både byxor och tröja och trosor! Jag vart överlycklig, jag älskar mysdresserna och den sortens trosor. Det gjorde mig genast lite friskare.


Det var en sån här dress fast svart , har gråa byxor sen förut men de har blivit för stora. De är såå mysiga :) Kan man ju även ha i skolan en fredag.


Sången

Jag har alltid tyckt om att sjunga, men ju mer jag är i kyrkan, eller bara sjunger med i låtar så älskar jag det ännu mera! Så jag har bestämt mig att när jag blir helt frisk igen så ska jag börja sjunga varje dag och så, så att jag blir riktigt bra. Jag är inte skitdålig på att sjunga men jag är inte skitbra heller, så jag kan verkligen bli bättre! Så det är min nya grej jag ska göra nu mera. Har massor med låtar ifrån när jag gick på kör förut, så ska börja med dom.



Nu har jag och min syster kollat på film och käkat glass! Eller det var ett tag sen. Vi kollade på Alvin och gänget! haha jag tycker dom är sååå söta! Hihi :)
Min favorit är Theodor! HAH sååå grymt söt när han vill ligga i daves säng när han har drömt mardrömmar... awww :) så GÖLLIG!



Haha, den är scenen är så bra! De får värsta energikicken för att dom dricker så mkt kaffe/choklad och grädde! HAHA. Den är absolut värd att kolla på :)

sjukling igen

hej på er!

Jag har gått och blivit sjuk igen, det är verkligen inte kul.. Den här veckan har jag även två prov också, kommer säkert inte klara dom?! GAAD jag blir galen. Jag måste verkligen klara proven, sen går vi ut på apu och då har jag ingen chans att göra om dom. men aja,det ordnar sej väl.

Idag har jag inte gjort så mycket än, både jag och syster är hemma så tänkte kolla på film sen och äta lite glass.. jaa man blir friskare då! hihi. Käkade frukost nyss, och snart ska jag borsta gaddarna. Pallar inte byta om så de får bli mysdress idag :)

uppdaterar väl senare! PUSS


Läger

Var på ett kort läger i helgen, åkte lördag till idag. Det var riktigt kul att träffa nya konferimander! Vart dock inga kort på dom, men det kanske kommer på nästa läger ;) vi får la se. Här är iaf lite bilder på mig, Jossa och natta när vi inte hade så mkt att göra! :)




Jag och Jossa

Jag, redo för middag :)

Vi ute,


dåligt dåligt, DÅLIGT

Dåligt av mig att varit så DÅLIG på att uppdatera. Men jag har inget att skriva om känns de som ju. Men nu ska jag skriva om lite som har hääänt!

Idag var jag på min APU plats som jag ska ha i tre veckor, vecka 42, 43 och 45! Ska vara på Vero Moda :) Dom va jättetrevliga där, verkligen. Glada och allt. Tror att jag kommer trivas galet bra där. Det var en glad nyhet, den andra är att på lördag ska jag gå handledarutbildning med mamma så jag kan börja KÖRA BIL LIKSOM! Det ska bli grymt kul! Längtar som tusan :)

I helgen blir det alltså det, och så blir det kalas för martins bror fyller år så ska dit och fira :) om det blir i morgon (fredag) så åker jag nog på läger lördag-söndag och hjälper de med konferimanderna. Ska bli kul om det blir av! :)


RSS 2.0