Underbart

Nu har jag och M varit ensamma en hel vecka, bara han och jag. Jag har känt  mig som en hemmafru nästan och det har känts jättebra! Lagat god mat, myst massor och bara taigt det lungt. Tränat det har jag också gjort faktiskt, trodde jag inte. 

När alla hemma nu igen hos Wikanders så tänker jag och älsklingen gå och sova, SOVA UT länge i morgon innan vi åker till Sala för lite shopping. För denna  vecka har min älskling och jag gått upp halvsex på morgonen, visst jag har iaf fått sovit sen när han har åkt och jobbat men inte hjärtat! Så ikväll ska jag natta honom ordentligt så han sover riktigt gott. :)

Godnatt på er! :*

Down

Från och med måndag så börjar mitt godis och fikförbud igen! Det ska jag hålla enda tills den dagen som jag är nöjd med min vikt och kropp. Jag är taggad till tusen till det, och tror och vet att de kommer att gå bra. Jag har allas stöd, iaf från de viktigaste människorna i mitt liv! :)


Stop och väx

Mina naglar har börjat fått en kant och då måste jag dit och känna med fingrar och tunga. Hah! de där lät lite... perverst men så är de! Och när nageln blir blöt, så böjer den på sig och går av :(.. Så nu har jag skaffat mig Stop och väx! Det smakar bajjjjjs! De enda jag måste sluta med nu är att pilla. :)

Nu har jag nästan packat klart, alla kläder är i nu är de bara hårborste, smink och lite sånt som ska i sen är jag klaaar! Klar för mys hela veckan med mitt hjärta! <3


Packa för en vecka

Jag ska vara hos älsklingen en vecka nu! Sen lite i nästa vecka ska jag vara barnvakt i nåra dagar, pengar! haha :) Men nu ska jag packa, så vi hörs senare!

puss


Fullt upp

Har haft fullt upp och satt träningen före bloggen nu i två dagar. I går så var jag, mamma och syster i Valbo och handlade, som tusan måste jag säga! Sen far vi vidare till Dollar Store, en asrolig affär enligt mig. Fick med mig hem massa med saker, Tequilaglas, bh, mysbyxor, bodyscrub, LOVE-ram, Naturgodisörhängen och ett par underbart fina skor ifrån Face. Har ingen lust att ta kort på allting, men skorna lägger jag upp en bild på.

350 kr, från början kostade dom 700 kr.



Visst är dom fina?! :)


Jobb i kyrkan

I morgon ska jag iväg och jobba lite i kyrkan, ska vara lite av en "värdinna" hehe. Prata med de som kommer, bjuda på fika osv. Det är jag och tre till tror jag som ska vara där, de är mellan 11 och 4. Sen ska vi åka och träffa mormor, för hon har namnsdag i morrn! :D

Nu blir de natti natt för mig, så vi höres i morgon! Puss


Sovmorgon

Så härligt det var att ha sovmorgon, har inte sovit nånting i helgen känns det som. Idag så vet jag inte riktigt vad som ska hända, ta de lugnt. Kolla på tv, kanske en bra film? Tror inte att jag vill gå ut iaf. Jag vet! Läsa körkortsboken, det ska jag göra. Någon som kan skriva hur ni gör/gjorde så allt fastnade i hjärnan? SKrev ni lite minneslappar, läste ni bara igenom allt flera gånger, gjorde ni egna prov för att testa er själva?

Nu ska jag äta frukost, hörs sen!

Puss


Träningen

Jag har inte tränat något idag, vet att jag ska träna på söndagar men jag hade mina skäl. Men i morgon börjar hårdträning, nu kommer jag att köra 60 minuter. Nu är jag taggad till tusen och då är de lika bra att köra. Nu är det slut och början på:

- Fika/godis/sötsaker på vardagar
- Två glas vatten innan måltid
- Mera grönsaker, mindre mat
- träna 60 min mån-tors och sön.

Många tjatar på mig om att jag måste vila, träna varannan dag osv. Men har man alltid varit överviktig i hela sitt liv och äntligen vill börja träna så vill man satsa, de är ju inte direkt så att jag tränar typ 5 timmar varje dag. Utan 60 minuter, och jag har pratat med olika tränare och de säger att det inte är någon fara. Så sluta säg till mig vad och hur jag ska göra. Ni är snälla som säger, men mig sårar det.

Rolig helg

Ska berätta om min roliga helg med underbara människor! Först åkte vi in till Uppsala, satt oss i stadsparken och käkade grillad kyckling, potatissallad och baugette - Muumms! Sen vart de bio, kollade på eclipse. Efter filmen så vart de lite impuls, de skulle köra hem oss och sova kvar till dagen efter och då skulle vi åka till Norrtälje och va hos Emilia tills idag. Sagt och gjort, vi sov hos Emilia men de hände mycket under dagen innan vi sov. Först åkte vi hem till Oscar, där spelade vi lite spel skitkul! Tror att de heter "säg de med andra ord" eller något sånt. Sen åkte vi vidare och käkade på pizzeria innan vi skulle åka till Solna för att hämta Emilias morbror. Sen åkte vi till Norrtälje och då började festen! Ohja. I början mådde jag skit, jag gick på toaletten hela tiden och kallsvettades som tusan även fast jag precis duschat men vid klockan elva gick de över, så vi började spela lite spel igen, drack vin och cider. Efter ett tag började vi göra scharader, haha. Vid halv-ett -ett så började vi dansa, jag och emilia, till magnus Uggla. Vi va uppe till ca klockan fyra.. vi va helt sluut!

Jag har haft en otroligt rolig helg, och åkt mycket bil vilket jag ÄLSKAR att göra!



Jag och Emilia!


Mysdag

Det vart inte så lång sovmorgon, jag vaknade klockan nio.. Haha, som vanligt. Jag och älskling har kollat lite på tv, myst och bara tagit de lungt än så länge. Senare ska vi åka in till stan och träffa Emilia och Oscar, då blire picknick! Mys :D

Nu ska jag börja platta mitt hår, ta något att äta och sen byta om. :)

Ha de bra!


Hos mitt hjärta

Nu sitter jag vid älsklingens dator och dricker lite power king, muuuums. Vi har kollat på bröllopsduellen precis, skitbra film.

Vi ska snart sova, eftersom att älsklingen har jobbat hela dagen och så ska vi ta en riiiktigt lång sovmorgon i morrn. :)

Uppdaterar lite i morgon, puss på er.


Rihanna

Jag älskar Rihannas röst, men jag har tyvärr inte kunnat lyssnat på musik på ett tag. Men nu lyssnar jag hela tiden och mest på Rihanna de senaste dagarna. Hon har inte bara superbra musik utan hon är grymt vacker också!

Mina favoriter med henne är,
Russian Roulette
Te Amo
Rude Boy
Rehab
Cry






- Bilderna är ifrån google -

Godmorgon

Va härligt nu har jag precis tränat klart! Nu väntar en härlig svalkande dusch, och en god frukost sen ska jag ut i solen igen. Ska passa på att sola innan jag åker till älsklingen det blir runt klockan fyra så hinner sola ett par timmar. Annars idag kommer de inte att hända så mycket, jag och älskling kollar säkert på någon film hemma hos honom, åker ut med bilen kanske. :)

Det kommer nog att bli dålig update i helgen, men martin brukar faktiskt påminna mig, haha! Gulliga du :)

Puss!

Innan klockan slår tolv

Jag har inte gått och lagt mig innan klockan tolv på hela sommarlovet, förutom när jag ska jobba dagen efter såklart. Men ikväll ska de bli ändring! För jag ska upp och träna i morgonbitti nämnligen, gjorde inte de i morse som jag skrev igår men har tränat nu ikväll ist. Men i morgon drar jag till mitt hjärta tills söndag och då vill jag träna på morgonen så jag inte missar torsdagens träning. Ledig varje fre-lör om jag inte verkligen känner att jag vill träna, kanske någon mysig promenix i helgen vem vet! :)

Sola i morgon ännu mera, för jag ser nu att mina ben har fått färg men jag vill ha ännu mera! ;) Tänk på mig extra mycket  i morgon vid klockan 09.45-10.25 när jag står här och trampar på min kära crossis!

Puss och godnatt



En bild på mig från i höstas!

<3

Underbara vänner!




Härlig dag

Har läst i körkortsboken nu i nästan en timme och tycker att de går ganska bra, det är mycket att lära in. Jag och min syster har badat och solat, helt otroligt att hon pallar ligga stilla? haha. Till och med hon sa: "Är de dags att vända på oss kanske?" haha hon är liksom 11. Nu tänker jag vila ifrån solen lite  och samla lite kraft till m in träning senare idag, 40 min med crossisen! Nästa vecka blir det 50 min. :)







Äntligen kunde jag lägga upp bilder och ett inlägg, internet har krånglat igen. Det kanske är värmen som gör att allat blir knäppt?

Nya kläder

Min mamma är så snäll! Fick en ny kjol och ett gult linne i tuuunt tyg, här kommer en bild på kjolen


Sol och Bad

Nu ska jag äta frukost, kolla lite på tv och sen ska vi ut och bada hela dagen jag och min syster. Jag ska sola mest så jag får bruna ben! haha, har inte haft det sen jag var liten. Så man får väll passa på i år :) Men om man ska sola måste man va riktigt försiktig om huvet, eftersom att de är så varmt. Det är många som har fått åkt in till sjukhuset för att vätskan som ligger runt hjärnan kokar. Sjukt läskigt! Så ha en handduk eller någpt över huvudet eller sola en halvtimme i taget och gå in i någon timme och så sola en halvtimme till. Eller som jag doppar mig i poolen ett tag så huvet får kyla ner sig. :)

Ha en toppen dag!

Utan internet

Vi har va
rit utan internet hela dagen, därför har jag inte kunnat uppdatera! Nu är jag supertrött och ska sova, men lägger upp lite bilder från idag. :)







Godnatt och sovgott!

13 Juli

Godmorgon på er!

Idag är det sjukt varmt, känns som om att det är varmare än igår. Jag svettas som fan! Spelar ingen roll om jag har fläkten på mig. Tydligen skulle de vara lika varmt nästa vecka också.

Nu ska jag sätta mig och plugga körkort! :)

Mer bilder

Jag ska bli bättre på att ta kort, jag lovar. 

Lägger upp bilden på den bli gula dammsugaren jag berättade om!



Nu ska jag sova, ska upp i morgon och träna.

Puss

Ingen rubrik

Det är svårt att sätta rubrik på allt, så idag blir de ingen. ;)

Vi käkade för ett tag sedan, spagetti och köttfärssås. Så snart är de dags för träningen igen, känner mig så duktigt! Närmare och närmare min kära navelpiercing.

Söker jobb gör jag också, skriver till massa och väntar på svar! Vill inte jobba kvar på de jag gör nu, trivs inte alls. Men ska behålla de tills jag får ett nytt såklart.

Hittade en ganska gammal bild på mig, i kort hår dessutom :)


Vad tycker ni

Vad vill ni läsa i min blogg? Mer om  mig? Mer om mina intressen? Mera tips om olika saker? Mera bilder och mindra text? Vad vill ni veta. Vad är de som gör att ni läser?

Träningen

Min träning går jättebra, jag använder min crosstrainer varje dag. Jag har hittills tränat i 30 min varje dag, men tänkte öka till 40 minuter. Vet att jag klarar det. Jag har varken vägt mig eller mätt mig runt midjan och så, de tänker jag vänta med ett tag till.

Jag ska kämpa på så uppdaterar jag om träningen längre fram! :)


12 Juli

Dagarna går så fort, idag har vi haft sommarlov i en månad. Tror att det var den 12 juni som de vart de, snacka om att tiden går fort iaf! Vi börjar skolan den 18 Augusti igen, jag längtar lite men ändå inte. När jag tänker på allt skolarbete och prov och sånt så längtar jag inte ett dugg, men att få träffa vännerna varje dag och ha kul och så de längtar jag till. En sak som är lite tråkigt, de är att min favorit lärare har slutat, och hon sa inte hejdå till oss eller nånting de tycker jag är skitdåligt som lärare. Vi hade henne i 60% av alla våra lektioner. Kommer sakna henne! Vi kommer istället att få en lärare som ingen tycker om alls, haha lyckat!

Vad som händer idag vet jag inte, det är redan 26 grader varmt.. haha fyfan. Jag funderara på om man ska bada litegrann och sola kanske. :)


Vilken värme

Nu är det inte alls skönt med så här varmt väder, man orkar inte göra nånting. Man bara sitter inne med fläkten på, eller ligger i poolen. Men i morgon skulle de tydligen bli liiite svalare, 25 grader. haha, inte mycket men något iaf. Man ska inte klaga, ja vet, men nu är de lite väl mycket och vi är liksom inte vana med sånt här i Sverige.

Nog om det, jag har haft en underbar dag och kväll hos älsklingen. Vi har myst, spelat lite fotboll och rensat 60 liter jordgubbar! Nu längtar jag tills jag ska till han nästa gång så jag får dricka deras goda saft, mums.

Nu sitter jag, mamma och  hanna och kollar på film, Stolthet och Fördom heter den. :)

Hörs i morgn!

Puss

11 Juli

Godmorgon på er!

Nu har jag och älsklingen skjutsat hans syster som ska åka vidare till Dalacarlia, eller hur de stavas. De är en fotbollskupp typ. Så vi har precis käkat frukost och funderar på vad vi ska göra nu.

På lördag så kanske vi ska åka till Grönan med två kompisar, mycke kul! :)

Ha de bra, puss


Papperskorgen, borta?

Min papperskorg ifrån datorn är borta! Jag hittar den inte, jag råkade trycka på ta bort ist för tömma papperskorg.. :/ Nu ska jag leta för fulla muggar!

Sån längtan

Jag och Älskling sa att vi skulle ha en "familje" helg, men fan.. vi saknar varandra! Så han kommer och hämtar mig om några timmar! :)

Nu har vi fikat lite, blåa dammsugare. Höhö, har tagit kort på de och lägger upp de någon dag sen.

Puss

Home sweet home

Det är varmare inne på hotellet än ute känns de som, när jag gick ifrån bussen hem kände jag ingen skillnad alls. Men fan så skönt det var hemma iaf! Fläktarna är på och man kan klä av sig litegrann. Just nu är jag skithungrig, åt vid nio i morse på jobbet. Inte bra.

Nej nu känner jag att jag bara skriver för att jag ska och de blir inge vettigt. Så jag uppdaterar senare!

Puss


Jobb

Nu har jag precis nästan slutat jobbet, sitter och väntar på bussen. Missade den andra precis så fick vänta en timme men nu är de inte så långt kvar :) jag sa att på helgerna när jag jobbar skulle jag inte träna men idag när jag slutade tidigt så blire träning idag. Jag skriver när jag kommer hem! Puss

Jobb

Nu har jag precis nästan slutat jobbet, sitter och väntar på bussen. Missade den andra precis så fick vänta en timme men nu är de inte så långt kvar :) jag sa att på helgerna när jag jobbar skulle jag inte träna men idag när jag slutade tidigt så blire träning idag. Jag skriver när jag kommer hem! Puss

Förlåt

Dålig update idag, men de är bara för att jag orkade inte logga in i morse och så skulle vi till mormor. De va en trevlig och rolig dag idag, med god mat och fika! Mormor fick fina presenter och massor av blommor av alla. Det var inte många alls som var kvar till middagen men våran familj var de iaf, och de va riiiiktigt mumsigt! :)

Nu när vi kom hem så har jag och älsklingen varit ute och sparkat lite boll och massa mys. Tog kort gjorde vi också, :)




Myspys med älsklingen

Nu ska jag och min älskling gå och sova, vi ska upp i morgon och åka och fira min mormor. Det blir en rolig dag tycker jag, men inga bilder kommer att komma upp på bloggen därifrån. Privatliv måste man få ha. De har varit en bra dag iaf, lung och skön dag och inte alldeles för varm. Men i helgen när de skulle bli upp till 40 grader.. wow säge rjag bara. Då blir de nog poolen hela dan! haha :)

Godnatt på er, puss!



Jag på toaletten i Taizé

Nailpolish

Jag hade tänkt måla naglarna på nytt, tog precis bort de gamla för jag verkligen hatar när de ser nött och fult ut. Tänkte ifall jag skulle matcha till kläderna jag ska ha i morgon? Det är mest i rosa, om jag ska slå till med chockrosa nagellack på min mormors 75årskalas! Aja, resultat kommer ni att få se sedan, om jag hinner. Nu ska jag ut igen, för syster ville ha sällskap vid poolen och senare kommer älsklingen hit och då blir de pusskalas hela kvällen.


Förresten, jag är LEDIG på sööööndag! härligt härligt, och de ska vara 40 grader varmt i helgen (!!!!!) Galet! Då ska jag sola ;)

Puss!


Shopping, igen

Jappjapp! Åkte in till stan idag med mamma och skulle hjälpa mormor lite inför i morgon då hon fyller år. Efter det så drog vi till Grändby Centrum och shoppade lite.



Rosa linne på rea, 99 kr på gina



Blommig tröja, 149kr gina

Jag fick även en kaffekopp som jag ska ha till skolan! :) Nu ska jag ut och äta jordgubbar! Puss på länge

Pictures

Fick inte alla för det avbröts och så skulle hon sova så vart inte alla, och defenetift inte de finaste :( Men här har ni några iaf!


Vi hade myskvällar varje kväll inne på vårat rum, låg och pratade, flummade, skrattade och tröstade varann. Underbart! <3



Här jobbar jag för fullt!



Inne i kyrkan



Toaletten, haha



Josefina och jag, kolla utsikten bakom.

Jag saknar Taizé sååå mycket, tänk alla människor som vi träffade och kanske aldrig mer i våra liv kommer att se mera? Det låter så hårt och sorligt. Jag saknar tiderna när vi jobbade jag träffade de tre killarna som vi jobbade med, de va så himla snälla och hade så bra humor. Miss you alot!


Så glaaad

Äntligen har jag fått mera bilder på mig ifrån Taizé, de kommer upp när alla är klara så väljer jag ut de bästa!

Puss

It's Complicated

Filmen vad SUPERbra, den är både rolig, sorlig, romantisk och förvirrande. Det är nog de som gör den så bra, den här filmen är "egen" känner inte igen något från denna film på någon annan jag har sett. Skådespelarna är jättebra, jag älskar Alec Baldwin han är riktigt bra och han är även med i Brottskod försvunnen, polisprogram. Maryl Streep är också bra, har för mig att hon är med i Mamma Mia? Rätta mig om jag har fel.

Det är defenetift värd att se!


Dumma!

Ååhhh vad jag hatar dom där förbannade bromsen! Jag klippte gräsmattan nyss, och då blev jag jagade av dom. Jag sprang i vissa perioder också för att jag trodde att det skulle hjälpa, men icke. Jag var nära på att ge upp också, men jag vet själv att jag hatar att bara ha klippt halva gräsmattan så jag kämpade på svärandes.

Nog om de, nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. Kommer inte att klara av att va ute mera nu iaf, då svimmar jag om jag blir mera biten. Ett kallt glas saft ska jag också ta.. muuumms! :)

Vi hörs senare!

Puss



En bild på mig, Karin, Evelina och Linda när Evelina hade sin 18 årsfest i fredags förra veckan! :)

Happy

Trodde aldrig jag skulle hitta en kille som gör mig så lycklig som du gör mig, du får mig att skratta när allt känns som skit. Du torkar mina tårar och får mig att le. Du finns alltid där! Jag älskar när du och jag flummar, brottas, pratar på vårat mysspråk eller när vi ligger i sängen och bara kollar i varandras ögon! 

Jag älskar dig!  




00.03

Den här dagen har gått så fort tycker jag, eller alla dagar går fort egentligen. Det är Juli redan, och snart är det bara en månad kvar tills man börjar skolan igen. SISTA ÅRET. Helt galet, känns läskigt men ändå roligt. Vad händer efter skolan? Kommer man att få något jobb eller kommer man att sitta arbetslös ett bra tag? vem vet. Ett år kvar, så jag orkar inte sitta och grubbla på sånt problem nu.

Det gick iaf bra med träningen idag, körde i 30 minter och jag vart så jäkla svettig, till och med på rumpan! Så nu  ikväll när jag lägger mig och ska sova kommer jag känna mig så himla nöjd. Och i morgon kommer det att bli dubbel träning, för jag ska klippa gräsmattan och de tar ca 1 1/2 timme och sen på kvällen blir det 30 min med crosstrainern igen! Jag är så taggad.


Kämpa på

Om ca 3 veckor kommer jag och älsklingen va ensamma hemma hos honom i en vecka ungifär, men eftersom att han jobbar och jag inte vill vara ensam hemma hemma hos honom hela dagen så ska jag cykla mellan oss varje dag - två gånger. Det är 1,3 mil mellan oss så de blir 2,6 mil om dagen! Så nu är det dags för att träna upp min kondition, den är bättre än vad jag trodde när jag cyklade igår, fast bättre ska den bli. Det känns så bra att jag verkligen satsar nu! Jag har bestämt mig för att det kommer oftast att bli att jag tränar på min crosstrainer här hemma än cykling, tycker att crosstrainern tar mera på något vis.

Nu jäklar! ;)

Nytt

Armband och örhängen! Klänningen får ni se när jag ska använda den. :)




Jag brukar inte tycka om guld, men dessa va UNDERBARA så va tvungen att ha dom! :)


Ny design

Enkel och snygg tycker jag, ändrade även lite på textstilen. var lättare än vad jag trodde. Lila är inte riktigt min färg, men trivdes faktiskt! :)

Nu har jag städat på mitt rum, och nu ska jag bara ta de lugnt. Kanske kolla på en film, det var ett tag sen jag gjorde de ensam. Kollade på Titanic med Martin i helgen och den va riktigt bra, lite för lång! haha men de är okej.

Puss

Shoppat!

Nu har jag kommit hem ifrån stan, kommer ta kort på det jag har köpt sen! men först måste jag städa mitt rum och starta tvättmaskinen.

Dålig update denna helg, jag vet! Men har varit hos min älskling, de har varit så fint väder så vill inte sitta vid datorn då. :)

Saknar

Saknar min älsklings kramar och pussar så jag håller på att dö! Som tur är ska jag till honom om en timme, ge han present och massaaaaa kyssar och kramar!


Neutrogena / Body Shop

Jag älskar Neutrogena som man har till ansiktet, den tar verkligen bort porer och allt som de säger. Första gången något håller de dom säger på reklam osv. Jag har även toner till den också. Till kroppen älskar jag alla lotion som är från The Body Shop, de enda märket som inte svider när jag smörjer in mig också. De är dyra, men de håller länge, luktar otroligt gott och gör huden mjuk.



De här kostar 65 - 70 kr styck.



De här kostar nog runt 100 upp till 300 kr styck

Härligt

Jag var så nervös över att min nya hårförlägning skulle vara som den förra, vart tovig och ful när jag hade tvättat det! Men de här håret är precis som jag vill ha det, jag är sååå glad. Äntligen har jag fått drömhåret jag drömt om hela mitt lockiga liv, haha! :)

Ska ta kort idag och lägga upp här på bloggen, tänkte tipsa om bästa kropps/ansiktsprodukter!

Pusspuss

Fin himmel

Önskar att jag hade kunnat gått ut inatt klockan halvtvå och tagit kort, men då skulle jag ha väckt alla. Men jag tog ifrån mitt fönster, det är såå underbart fint! Vid det tillfället förstod jag inte varför folk inte trivs i Sverige, det är ju så vackert! Det förstår jag inte fortfarande, jag skulle ALDRIG kunna flytta ifrån Sverige föralltid. Jag skulle kunna vara borta på resa i en månad, men inte mera. :)




Regn idag igen?

Det skulle ju vara sool idag sa de på vädret, men icke. Hoppas bara inte att det regnar lika mycket som igår. Det lät som om att det haglade, trodde nästan att fönstrena skulle gå sönder. Kan inte ut och cykla idag iaf, men hoppas på en promenad hos älsklingen senare ikväll. Simningen igår gick jättebra, men de sista två varven hade  jag såå jäkla ont i benen! Men jag kämpade på och stannade inte förens det var slut på halvtimmen, och ännu duktigare kände jag mig! Man kunde köpa lås på badhuset som tur va så nu har jag ett nytt och jag tappar det inte!

Snart tänkte jag göra ett litet hemma spa, duscha, fila fötterna, måla tå och handnaglarna i någon somrig färg, ansiktsmask, hårinpackning osv! Man känner sig som en ny männisa efteråt. Ställde faktiskt klockan på halvtio i dag så jag skulle ha en lååång dag framför mig ås jag hinner göra allt innan jag ska till älsklingen ikväll.



Kolla va mycket de regnade!


RSS 2.0